Roadtrip 2008

Ja, äntligen. Imorgon far vi !!! roadtrip 2008 med grabbs, finns inget skönare tror jag, har varit riktigt off med bloggandet, men folk håller fortfarande koll på mig även fast ja inte skrivit något på tusen år, hur dumma e ni? xD, love u. Men som sagt ja åker imorgon, vet ikke när jag kommer hem, när vi känner för det. Börjar skriva igen när jag är hemma och ni kan ju följa min bilddagbok i bilder då =) kommer komma en massa jävla bilder där

http://mancilla.bilddagboken.se/p/main.html   tack för allt mina korkade läsare som håller en koll på mig även fast ja inte skriver något, ha det bra, peace!!!!!!


Även det bästa har sitt slut.

alltså, dagen är perfekt, fint väder och liknande, humöret på topp! badade med edvin vid hartungsviken och hade det skoj, drog in på systemet inhandlade lite gott och in på coop och fixa lite grill saker till förfesten hemma hos mig, det vart bra, för bra! vi hade det as roligt hela tiden ut. vi drog in på gatufesten och hade det bra, spenderade en del pengar på spel och karuseller, dansade, drack sprit och allt sånt roligt, tillslut runt 02:00 tiden, så drog vi och spelade lite mer spel, vann och vart hur glad som helst, jag Danne och Zhili skulle dra därifrån när det landade något framför oss direkt vid våra fötter, det var en kropp, en kille flög ur en karusell, han låg medvetslös han rörde sig inte eller något liknande, vi ringde ambulans och försökte fixa allt, men det gick inte han rörde sig inte, polisen, vakter och ambulans fick ta över och jag kan ju säga att efter något sånt hänt så har man verkligen inge partyhumör kvar, helt sjuk, allt hände så fort, killen voltade framför oss och landade framför våra ögon och fötter, som ingenting, man blev helt chockad. menmen nog om det nu ska jag sova och försöka glömma, pz!

hoppas att det blir bra med killen som flög ur. peace.

RSS 2.0