Spenderat

ja, jag är bra på att spendera pengar jag, har nu köpt en underbar fin walkman telefonix, mycket bra kap!, köpte en stereo och koss hörlurar och lite kläder, tjockt nice =D, jag är ju värd allt dethär eftersom jag sliter som ett djur på jobbet, så ja tog och unnade mig något fint =D och just nu har jag ingen ork och ingen lust att blogga så ska sätta mig och glo på serie, fy fan va gott :D hejdå

Dålig updatering

Det här med blogg, inte min grej riktigt. Jag håller inte tempot med updateringar, det är dåligt med updatering, sorry.
Men ändå så har inget speciellt hänt under dessa dagar, har slitit med jobb onsdag, torsdag, fredag och lördag, är rätt trött och sliten kan man säga och det blev ju inget midsommar firande för min del. Är nu ledig 6 dagar, men så dum som jag är har jag tagit 2 övertider tisdag och onsdag(nätter) blir riktigt jobbigt, men juli kommer man han en rejäl fet slant. Ja idag har jag sovit till runt 15:00 något, blev väckt av min kära mor som hade handlat jordgubbar, vindruvor och plommon typ hur perfekt satt inte det där? kan ju säga att ja vart en aning glad, jag älskar just dom där frukterna typ bästa som finns! drog i mig frukterna lite lugnt samtidigt som jag kikade på serie ( How i met your mother ) klockren serie så jävla sevärd så det är sjukt, riktigt bra serie, kolla!
Kollade på några avsnitt tills jag bestämde mig för att gå ner och duscha och sen fixa lite, senare in dök Tommy, Mask & Edda in hem hos mig, chillade lite for ut och köpte lite godis och hem till soffan och glo på fotboll ( Spanien - Italien )
Jag har önskat hela tiden att spanien ska vinna EM och dom är på god väg, Spanien slog Italien på straffar vilket var underbart, jag tror jag satt och skadade under straffarna, skrek av glädje, Spanien (L).
Ja, dom vann hur skönt som helst som sagt, man får tacka deras målvakt som är helt sjukt bra (Casillas Nr.1).
Efter matchen for Tommy & Mask hem och jag och Edda drog till basketplan för att skjuta lite mot korg, körde 21 och proffs som jag är vann jag =). Vi snackade alot och hade det roligt som fan.
Imorgon blir det en heldag med Edda, vi ska upp tidigt in till stan fixa lite ärenden och sen in till birsta och fixa lite där, Viktigaste är att vi ska in och kolla kryssnings priserna, får hoppas det finns ett bra erbjudande, håll tummarna för oss!

Nu ska jag glo lite mer serie, peace out!


update

jaha, nu på sistonde har det vart dålig uppdatering, det ber jag ursäkt om.
Denna vecka har varit fartfylld, nog kanske till och med den bästa veckan jag någonsin varit med om, Måndags och tisdags har jag jobbat sen tog jag ledigt på onsdag som jag egentligen oxå skulle jobba, för att jag tog ju studenten då! sån jävla skön känsla tror jag inte att jag haft inom mig på ett bra jävla tag, skönt kändes det! så nu skolan slut, ut på arbetslivet, känns tufft faktiskt, det är nu man ska jobba, ta ansvar och grejjer, ohoh.
Som sagt onsdags tog jag studenten sen hade jag en studentmottagning där det kom ett antal människor, mycket roligt! alla mina grabbar var där & hela släkten, då snackar vi många personer här. Vi åt mat, tårta, drack osv, ja ni vet förfestade och grejjor sen for vi ut till Stadshuset dom flesta där då och hade typ hur roligt som helst? xD.
Torsdag så var jag och wikke in till stan för att kolla på våra vänners student (Edvin, Mask,Tommy & Ideal) senare gick vi runt där i stan ett tag och jag hittade en tröjja på carlings som va helt underbar, så jag köpte den! efter att vi gått runt ett tag så drog vi hem till Edvin som hade en liten studentmottagnings grejj med mat och allt möjligt, asså snacka om att eddas morsa e typ mästerkock xD fan va hon lagar bra mat! sen blev det som det blev och kvällen slutade på stadhuset ikväll igen. Klockrent! Fredags vaknade jag upp alldeles bakfull, illamående och sliten, men inte fan stoppade det mig för att gå ut och festa igen och så vart det vi drog till BK. Jag, Zhili & Danne festade hade det skoj, var riktigt fullt där, riktigt drag! så det var väl bra sen så tog jag mig hem och brottades med kudden, jag vann xD.
under lördagen så var alla grabbarna på puben i timrå och kollade på Sverige - Spanien som slutade 1-2!!!! FY FAN VA FINT FÖR SPANIEN!!!! jag hade faktiskt hoppas på att spanien skulle vinna och det gjorde dom, hoppas även att dom vinner EM för det är dom värd, men tyvärr så är ju holländarna på g alltså så det kommer bli tufft! haha dom flesta som jag var med där på puben vart små less när Sverige förlorade, men ja tror nog wikke tog det värst han beställde sprit för att dränka sina sorger hahah, emo.
Sen jadu har det inte hänt så mycket speciellt, lite småsaker bara som jag inte hinner skriva för jag ska iväg till jobbet om 10 minuter så har det lite stressigt här, som ni hört har min vecka varit på topp! hörs, peace!


         

Sverige

halvlek har gått och det står fortfarande 0-0 mellan Sverige & Grekland, Grekland är bögar och spelar som bögar punkt slut, Sverige vinner punkt slut. skriver mer sen peace,!!!! jag tar studenten imorgon oh yes

Spektakulärt!

Denna helg har varit riktigt fartfylld, riktigt roligt med en jäkla massa händelser, helgen började redan på torsdag då jag var ut och slösade pengar på kläder =) och allmänt jäs med Edvin, kvällen slutade med att jag förfestade med Yousef & C.o vid skönsmon hos Frida med en jävla massa folk, det va tjockt nice =) blev dessvärre lite för mycket sprit för min del, vilket inte är ovanligt haha. Vi drog till oscars på sista spring break festen där det var rätt så mycket folk och ett fett med drag iaf för min del hahah =D. Det slutade iaf som det skulle, bra!
Fredags så sov jag typ till halv 4 på dagen och skulle vända mig om på sängen för att jag hade lust o sova mer då jag märkte att jag var bakfull, alltså riktig spyfärdig bakis var jag, not good. sprang till toa försökte få ut något men icke det vägrade! mysigt och läsa va? ;p, aja hoppade in i duschen och allt detdär sen for jag till Tanja som fyllde 18 år, där Katja, Danni, Christer, Tanjas kille och självklart Tanja höll till vi käkade grillat, tårta ofc och lite annat gott sen bestämde vi oss för krogen vilket jag egentligen inte skulle dra till, men det vart så ändå jag skulle inte heller dricka något för det skulle bli dyrt, men turen som jag har så träffade jag 2 fulla arbetskompisar som pungade ut hur mkt sprit som helst, och då menar jag hur mkt som helst vet ni hur mycket det är? det är mycket! japp men det slutade med att jag inte slösat nästan ett enda öre men ändå var full som en gnu! det kallar jag spektakulärt, nu ska jag till daif fixa ltie där sen ska vi dra till Ideal och käka krubb där! VI HÖRS GOTT FOLK BLOGGAR SEN PEACE


Utgång!

Yes, far jag ut och super skallen av mig och får se vart jag hamnar ikväll, skriver om lite allt möjligt imorgon när jag är bakfull som ett as peace!

jobb

jahapp då har man tagit på sig en övertid på kubal, suuuck. Jag får skylla mig själv för att jag själv ville jobba övertid men om man ser det från den ljusa sidan så tjänar jag ju pengar på det =D. Nyss så hände det en sak som inte hänt här i hooden på länge, en lastbil börja brinna bara sådär på vägen, däcken sprängdes det lät och det dånade men det skriver jag om sen, så nu ska jag åka och jobba kommer hem imorgon bitti peace out! ;D

Yäää

Denna sommar kommer bli absolut fett tjockt nice. Idag har en drös med folk vart på bandsjön nått sånt och badat, chillat haft fett skoj! nu fick jag dock slut på ord och vet inte alls vad jag ska skriva så får låta det bli ett såntdär kort inlägg som jag är jävligt duktig på! =D

 Bulgarien nästa med denna dude, kommer bli tjockt nice! =D


slut

Gaaaaaaaaaah, jag känner mig alldeles slut, alldeles sliten, borta och lite allt möjligt, ny vaken absolut!
Vaknade precis efter ett hårt men sista pass på kubal, kom hem runt halv 7 sov till 9 och skulle till läkaren då, haha snacka om att ja gick som en zombie men det gick bra ändå, kom hem runt halv 11 och kramade om min kudde så mycket som det gick och nu är jag här, ny duschad trodde jag att jag skulle vara som ny, men icke jag känner mig precis lika sliten slut osv. Ingen energi alls! nu ska jag ut ett tag vi hörs! peace

eran skull

Jag är glad för eran skull, ni kommer få ha det skönt framöver kvällen, värme, sol allt möjligt, njut av det! själv ska jag jobba i 12 timmar i 80 graders värme och dålig luft, sköööönt... not ´men om man ser det från min sida så här det rätt så positivt, jag tjänar pengar? och jag jobbar 4 dagar ledig 6, rätt så nice =) ska nu fara om 10 minuter, gaaah jag vill inte jag vill sova!!!! för idag ringde en person och väckte mig runt halv 2 även fast han visste att jag hade jobbat natt!! menmen vi for och badade i bansjön(stavning?) i timråhooden någonstans sen har jag bara varit hemma slappat medans jag kan! menmen nu ska ja stänga ner datorn vi hörs gott folk, peace! =D

RSS 2.0