nu börjas det.

jadu, i torsdags natt satt jag och tokplugga min sista uppgift till 2 på morgonen även fast jag visste att jag skulle upp om 3 timmar, men jag härdade ut tills jag vart klar.. efter fick jag min sömn i 3 små timmar sen efter dom 3 timmarna som var ungefär dom bästa i mitt liv så börjades det igen... Kuuubal åter tillbaka till det "fina" jobbet och fick inte heller den lättaste dagen heller, jävla helvetes värme tar kål på en. Mitt 12 timmarspass gick ganska så snabbt, jag hatar morgon pass, nätter e tusen gången skönare, man e lixsom mer van att vara vaken på natten och sova på morgonen men morgon jävla passen börjar 6 på morgonen och slutar 6 på kvällen. Nätterna börjar 6 på kvällen och slutar 6 på morgonen men självklart härdar man ut för pengarnas skull. Jaja efter jobbet så tog man sig hem och senare drog man till hedbergska skolan för att lira lite basket där med en del folk, det va riktigt nice faktiskt, Kan ju bara säga att efter ett morgonpass på kubal och senare ett basketpass så är man ganska så trött och vill bara hem och krama om sin bästa vän kudden men icke då. Jag, Edvin och mask for till travet där Lilli och Sofia jobbade på nån grill och sålde burgers. Efter det for vi till min crib där vi bara tog det lugnt och slappa, vi åkte runt lite bil hit och dit och fick ett x antal telefonsamtal som var rätt så jobbiga menmen hon var full och vad kan man göra, det sägs ju att det man säger på fyllan menar man innerst inne. så tummarna upp till dig haha! =D
neee nu ska ja ta och sova för ett nattpass väntar mig imorgon!!!! peaceeee!!!



bakis

jaaa ni läste rätt, bakfull.. klockan är 19.00 och jag är bakfull som ett svin, idag har jag varit på skolan druckit som en riktig jälva alkis har vart in på stan på mösspåtagnings grejj och tjoffsat full men ett svin.... senare in åkte jag hem för att ta en power nap vilket gick fint fint jag kom hem 3 sovit tills nu hahah finemangens nu ska ja ut o röjja stan ska duscha o grejjs så vi hörs pussokram!!!L()()()(L)(L)(L(L()L(

det här berörde mitt hjärta!




9th Ward - My Chopper lätt den fetaste låten!

allmänt

jahaja om vi lägger undan alla små irriationsobjekt (vissa personer) där på hyllan så kan jag berätta lite i övrigt vad som hänt. I fredags tog jag det lugnt var med Edda, Lilli och Sofia åkte runt lite hit och dit, chilling all around tour youknow sen hem efter det på fest vilket slutade runt 3 tiden sen hem och sova med sin underbara kudde!
I lördags började det tidigt Edvin kom och hämtade mig runt 1 tiden då jag for och sa grattis till min lilla kusin som fyllde år, efter det for vi till lj hooden och fixade trixade lite där, vi gjort allt från att spela in musik till att grilla vilket var as nice, Jag, Victor och Edvin starta upp grillen och mästaren skulle grilla, hahaha ubbe (wikkes pappa fick fixa det mesta haha, riktig sköning dedär)senare dök the incredible worm och tommy upp, vi hade det fett nice, drack grillade bara vi senare tog vi bussen in till krogen hahaha även att Victor kom in på BK snacka om att han var stolt och även jätte full hahah, cidern och ölen va typ as billig så det var bara att passa på att handla som ett as pengarna for iväg snabbt kan man säga. Slutade med allt blev lite strul under natten men det ordnades snabbt kom hem runt 4 och somnade runt 6. Vaknade dagen därpå runt halv 3 på dagen ganska mysigt och få sova länge efter det tog ja det lugnt satt hemma och så kollade television och pluggade. Måndag vilket är idag, har jag vart in på skolan fixade lite svenska b rester och så fick godkänt på provet så mitt betyg på svenska B är klart! (G)
och engelska B(VG) fint sen har vart på stan med Ideal, Faton & Zhili efter det for jag hem hugg i lite krubb och for iväg mot jobbet slutade runt 19.00 och dagens höjdpunkt var när jag och victor for in och hämtade in våra kläder från www.recognize.se som man nu har här brevid sig. as fräna =) kolla och kommentera!

   Kläderna på vilket jag tycker vart pretty nice!

 Plaggen som är sjukt underbara!

efter jag vart och hämtat ut mina underbara plagg så for jag direkt hem och nu sitter jag och bloggar kanske mitt längsta och allvarligaste inlägg! :o menmen nu ska jag iaf plugga och vara duktig!


 Jag måste ju få skryta lite jag med ;) kolla vilken fin jävla pärla och den går underbart! notera att jag är stolt över den! =D



finemang!

Yesssssssssssssssssssssssssss det är finemang!
peace n' love - borlänge 23 juni
bulgarien - sunny beach 27 augusti
chile - viña del mar 11 september

vad mer dyker upp? =D im ready for it!

trött som manär

jadu idag har man varit lite här och där, nyss kommit hem ska nog ta o sova lite fick lite sömn igår efter en massa tjat =o iaf bulgarien resan beställd 27 augusti =D och juste har ju varit i ööön och kollat in min lärares kåk, asså snacka om lyxvilla =S snacka om att tjäna pengar när man säljer den sen har jag vart på stan och sundvallen så nu ska man väl duscha och kolla på film, peace!


Sorgen i mitt hjärta =(

Manchester United - Chelsea


Ronaldo i Manchester satte första bollen genom en nick,
Lampard i Chelsea satte första bollen för Chelsea genom att skjuta över Manchesters målvakt Edwin Van Der Sar
sedan pågick matchen i 90 minuter med resultatet 1-1 och en förlägning på ungefär 40 minuter extra.
Efter förlängningen så vart det straffar, matchens höjdpunkt, matchens mest spännande del, själv satt jag och skaka, bet naglarna och skrek som en idiot haha =p.
Manchester satt dom 2 första bollarna tills Ronaldo kom och bommade, hur skönt som helst!
Chelsea fortsatt i toppform som dom gjort under matchen och satte sina bollar tills John Terry som räddat chealsea under förlängingen genom att nicka undan en boll. Han bommade?!!?!? MÅLVAKTEN HOPPADE HÖGER OCH JOHN TERRY SKÖT VÄNSTER OCH PRICKADE STOLPE PÅ AVGÖRANDE ?!?! sen självklart så vann Manchester då... Man vart en aning jävla irriterad arg på sammagång kaos i mitt huvud haha!
och på tal om arg, Drogba i Chelsea örfilade och fick rött kort, jävligt smart... PÅ EN FINAL IDIOT!?


 Frank Lampard Chealsea's toppspelare under finalen (L)



sen


Sommar 2008

Sommaren 2008 kommer lätt utan tvekan bli den underbaraste och bästa sommaren någonsin (L)
det finns så mycket att göra men så lite tid så det är bara helt otroligt, en jäkla massa trips, resor medmera helt sjukt!!! =D och det går bara inte att längta mer än jag gör just nu, hur grymt som helst!!!!!!!!!!!!!!!! (L)(L)(L)(L)





SSSSSSOOOOMMMMMMAAAAAARRRRRR 2008!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Heelgen

helgen har varit hel chill, riktigt lugn helg och det kan jag säga er va skönt. I fredags var man ju ut och skjusade en massa folk och åkte runt chillade bara även att man kom hem rätt så sent när man ändå vet att man ska jobba dagen efter och ska upp tidigt haha :p, som sagt idag jobbade jag i njurunda sen for ja hem duschade fixade lite och for till skönsberg och spelade poker, gaaah Androw tog hem hela potten, nu e man ju riktigt pank =( efter det for vi runt i stan skjusade nån tjej sen for vi in till Lina och bara lodade haha lugnt men jävligt skönt. Man ska ju spara sig inför studenten haha, nu ska jag iaf sova för ska upp 7 imorgon börjar fan 8 och jobba.... lid med mig förfan! hejdå peace



Min Kärlek till er alla

Kat De Luna ft. Busta Rhymes - Run The Show
Sean Paul - Don't Tease Me
Yung O ft. Young Texxus - Ima Beast

2 rätt så gamla men fett sköna man får ju fetaste flippen =D

Ricky Martin ft. Amerie & Fat Joe - I Don't Care
Pink ft. Redman - Get The Party Started

Min kärlek till er

Från mig till er dom bästa låtarna ute just nu!!! =D



R.Kelly - Booble
Zion - Fantasia
Lil Wayne ft. T-Pain - Got Money
G-unit - I Like The Way She Do It
Bun B - Luv It
Blood Raw ft. Young Jeezy - Louie Bag

Kardinal Offishall ft. Akon - Dangerious

9th War ft. Natti & Jermaine Dupri - Add Me up
Ray L - My Girl Gotta Girlfriend
Sean Paul - Grip
Testdrive ft. Dj Khaled - Im On One
Yung Joc ft. Bun B & Young Dro - I'm A G



helt klart dom grymmaste låtarna ute just nu =D.... Tips tanka dom eller be mig skicka!! :D


yesbox

kom nyligen hem och ska hoppa in i duschen nuuuuuuuuuu föör det är ett måste, har vart i timrå spelat basket med ett gäng jävla kosovoalbaner haha syken trötttttttt sen har jag typ inte gjort något speciellt, imorgon e de nationella prov igen gaaaaaaaaaah palla och sen nå jävla övningar menmen nu ska ja duscha fixa och trixa sen sova hörs! peace!!!!!! ideal e haram

fasda

mohahaa godnatt =D

Emoooo

jag är emo please!  det här bloggandet är fett tråkigt

ops

home sweet home :D kanske inte vart klockan 10-11 ja kom hem de vart istället 12 xD haha för ett tag sen sålde ja iväg gammdracc haha tycker synd om den :( aja ska duscha nu och sen glo tv vi hörs peace!

eeeehe

jadu, kommit hem nyss från work work, tröööööttttt... vissa personer måste seriöst stora problem menmen inget jag kan göra för dem tyvärr.. nu ska ja fara =D kommer hem runt 10-11 kanske fåår se,  peace

soon

numera finns det ju typ inget att skriva om. kan säga typ ja har jobbat lite under veckan som gått, fredags drog jag ut det hände en massa knas där :S slutade upp illa menmen lördagen jobbade jag från 3 till 8 och tog det lugnt resten av kvällen satt hemma kollade på tv. Idag har biljetterna kommit, fyfan va jag längtar att åka till hemlandet, skönt ska de bli men det vart dock ett knasigt datum hahha (11/9) haha :p sen har jag varit hos faster som fyllt år och nu sitter jag här och pumpar upp underbar musik från mina högtalare, fan skulle man göra utan musik?  musik e ju fan det bästa som finns (L) . kubal ringde och satte om mitt datum så nu börjar jag den 29 maj shiftlag 2 =) ska bli fint och så jävla skönt =D menmen nu ska ja ut ett tag, peace !

Top 5!

Top 5 Låtar!

Young Buck - I'm Out Here
Akon ft. Kardinal Offishall - Dangerous
Birdman ft. Lil Wayne - I Run This
Hot Road ft. Akon - Hustle Man
Ace Gutta ft. Rick Ross, T-Pain & DJ Khaled - Cash Flow


Tanka dom eller be om dom! (L)






gahhhh

blev inte alls som det skulle igår, allt slutade katastrof :S blir ingen utgång på länge!

Ouff

jobbat klart, duschat, fixat trixxat, nu förfest sen utgång bye

oh yes

jadu.. jag har inte skrivit på länge, har nog inte haft den orken att göra det iaf men nu tänkte ja skriva lite kort här om vad som hänt här på sistonde har typ inte gjort något speciellt, spelat lite basket på dagarna, pluggat otroligt nog :O, sen har jag bara tagit det allmänt lugnt jobbat idag ska jobba imorgon och fredag sen så ska jag ut och härja tror jag det är jag värd!  idag efter jobbet drog ja till timrå och träffa daif & co tog det lugnt snacka lite chilla bara.. sen skjustade ja hem daif och vi snackade rätt så länge fett nice längesen!! imorgon ska ja oxå jobba och sen ska ja nog träffa daif och bara chilla i think =) hahha juste och sandra tösen frågade ifall ja skulle med ut på krogen idag med hon och elin haha jag tror dom e lite små alkisar :o menmen nu ska ja nog bara ta och kika runt lite och lyssna på musik hörs imorgon, peace!



Creds till Josef Daif the man!

Lyckligt =)

Ha! igår va typ bäst, började med att ja skulle fått mina kläder idag som jag beställde på www.recognize.com men icke ja har väntat 6 dagar så ja sket i det, ja åkte istället och handlade kläder lite här och där,klippte mig oxå men vart inte så nöjd menmen =) åkte hem duschade och allt klockan började slå mot 9 då jag tog min första jäger shot för dagen. Åkte senare vidare till Sam i skb där Ideal, Androw, Faton, Yousef, Degen, Dostan & Hama var vi drack där och rökte vattenpipa soft som fan! vi skulle ta 11 bussen mot stan men inte fan dök den upp =o så vi fick lov och åka bil. När vi väl var i stan så drog vi till Studentfesten då det var en jävla kö men bra som man är slinkade jag in mig där i kön så slapp köa länge =) där inne var det fullt ös och ja kände att ja började bli lite dragen men så träffade jag jeppe och vi drog en bärs gott då man e halvfull, senare började bara drickandet och pengarna minskade kraftigt =o haha men tillslut så satt man inne vid toaletten med wassman och drack ur en flaska absolut vodka mums hahahahahaha helt sjukt va full man vart efter det och sen så bjöd ja ut alla mina pengar som ja inte borde gjort =o haha aja min kväll slutade lyckligt =D och ja måste ju bara säga att ja har världens bästa storebror !!!!!! han e nu påväg till tyskland för min skull och ska köpa en jävla massa sprit till min student, ja menar hur bra är inte det? helt klockers!!!!!!!!!!!!!!!! =D aja nu har ni fått höra min kväll hur den var och hur glad jag är nu! =D peace!

RSS 2.0